user_mobilelogo

Muzerije

Adres: Hinthamerstraat 74, 5211 MR 's-Hertogenbosch, Nederland

Wij geven onze lessen in centrum Den Bosch, in Muzerije (voorheen ook wel "De Muzerije" en "Jeroen Boschhuis" genoemd). De ingang bevindt zich tegenover de noordzijde van de Sint Jan. De zaal is voorzien van een prettige dansvloer en je kunt gezellig een drankje nuttigen bij de bar.

Adres

Muzerije
Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch

 

Bereikbaarheid

Je kunt om de hoek parkeren in parkeergarage Sint Josephstraat. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid (parkeerinformatie, openbaar vervoer en routebeschrijving) op http://www.muzerije.nl/contact/

 

Over het Jeroen Boschhuis

Het Jeroen Boschhuis is een cultureel centrum in 's-Hertogenbosch, vernoemd naar de schilder Jeroen Bosch. Het Jeroen Boschhuis was tot 1629 een Bisschoppelijk paleis en daarna ambstwoning van de Commandant van het Staatse leger. Het bestond oorspronkelijk uit een vijftal afzonderlijke panden, die bij elkaar werden gevoegd achter één doorgaande lijstgevel. Aan de straatzijde heeft het gebouw het achttiende-eeuwse uiterlijk grotendeels bewaard. Het Jeroen Boschhuis is een rijksmonument. In 1928 werd er het RK Lyceum gevestigd tot 1986, waarna de exploitatie en het beheer als een cultureel centrum in handen kwam van "De Muzerije", een instelling voor amateurkunst en kunsteducatie. (bron Wikipedia)

Hinthamerstraat 74


Routebeschrijving

Terug